Otthon, nyaraló vagy ingatlan befektetés?
Keressen több száz eladó spanyol ingatlan között!

Apartman eladó - Torrevieja - Alicante

Ez az ingatlan már elkelt, az eladás időpontja: 2023-11-23
Hasonló eladó ingatlanok itt >
 

159 900 EUR

Torrevieja

HSZ: 3132100 Spanyolország, Alicante
Kategória eladó Típus apartman Alapterület 74 m2 Hálószobák 3
Üdvözöljük az ideális nyaralóhelyén, a gyönyörű Torreviejában, Spanyolországban.

Hadd mutassuk be Önnek ezt az egyedülálló, nemrég felújított apartmant a Mar Báltico utcában, pár lépésre a lenyűgöző Los Locos strandtól. Az idegenforgalmi engedéllyel és parkolással rendelkező, 73 négyzetméteres ingatlan tökéletes kényelmet és kikapcsolódást kínál.

Képzelje el, hogy minden reggel a Földközi-tenger meleg és lágy illatára ébred, miközben a napsugarak bevilágítják az egész szobát, köszönhetően a déli tájolásának. Ez a három hálószobás penthouse a melegség és a nyugalom érzetét idézi gondosan kiválasztott dizájnjával és dekorációjával.

Belépéskor nagy nyitott terek fogadják, amelyekben kellemes nappali és világos étkező található. A semleges tónusok és a lágy textúrák hangulatos és elegáns légkört teremtenek a közelmúltban történt felújításnak köszönhetően. A modern gépekkel teljesen felszerelt konyha igazi élvezetté varázsolja a finom ételek elkészítését.

Az ingatlanban három hálószoba található, mindegyik természetes fényben fürdik. Minden teret gondosan díszítettek és intelligensen terveztek, hogy a magánélet és a kényelem tökéletes kombinációját kínálják. Elegáns és funkcionális fürdőszoba teszi teljessé ezt a csodálatos otthont.

A kiváló elhelyezkedésű Mar Báltico utca a gyönyörű Los Locos strand közelségéről híres, amely finom aranyhomokos, kristálytiszta vizéről ismert. Lehetőséget kínálunk Önnek, hogy egyedülálló tengerparti és tengeri élményben részesüljön, mindössze néhány lépésre az ajtajától.
Emellett felfedezheti Torrevieja bájos utcáit, ahol számos étterem, üzlet és kulturális program várja a vendégeket.

Az ingatlan turisztikai engedéllyel rendelkezik, így bármikor rugalmasan és nyugodtan kiadható. Ezenkívül kényelmes parkolási lehetőség is biztosított, így könnyedén felfedezheti a környező területet és Costa Blanca rejtett kincseit.

Ingatlan adatai

Irányár:159 900 EUR
Kategória:eladó
Típus:apartman
Megye:Spanyolország, Alicante
Helység:Torrevieja
Alapterület:74 m2
Hálók száma:3
Fürdőszobák száma:1
Fűtés:elektromos
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:felújított normál
Felszereltség:bútorozott
Parkolás:teremgarázs
Kilátás:utcai
Tenger távolsága:120 m
Szintek száma:1
Jellemzők:lift
Extrák:klíma
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Kapcsolat

Bosnyák Zoltán
GREALE Ingatlan

+36-20-579 3760


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van az ingatlannal kapcsolatban?
Válaszolunk!