Otthon, nyaraló vagy ingatlan befektetés?
Keressen több száz eladó spanyol ingatlan között!

Tégla lakás eladó - Torrevieja - Alicante

Ez az ingatlan már elkelt, az eladás időpontja: 2024-04-16
Hasonló eladó ingatlanok itt >
 

230 000 EUR

Torrevieja

HSZ: 3233094 Spanyolország, Alicante
Kategória eladó Típus tégla lakás Alapterület 85 m2 Hálószobák 3
A rezidencia Torrevieja szívében, egy teljesen felújított, tengerre néző, déli tájolású otthon, amely egész nap meleg napsütésben fürdeti, hangulatos és világos légkört teremtve minden sarokban.
A több mint 85 négyzetméteren elterülő ingatlan teljes felújításon esett át, kiváló minőségű anyagok felhasználásával, amely kivételes építési színvonalat biztosítva garantálja az Ön kényelmét és elégedettségét az első pillanattól kezdve, amikor belép a lakásba. Belül három nagy hálószoba található, amelyek közül kettő saját fürdőszobával rendelkezik, így maximális kényelmet és magánéletet biztosítanak Önnek és vendégeinek. Az ingatlan teljes felszereltséggel kerül eladásra, a bútoroktól a gépekig, ami azt jelenti, hogy gond nélkül beköltözhet, és már az első naptól kezdve élvezheti új otthonát.
A tágas nappaliba integrált konyha ennek az otthonnak a szíve lesz. Modern és funkcionális teret kínál, ahol szabadjára engedheti kulináris kreativitását, miközben különleges pillanatokat oszt meg szeretteivel.
A közösségi interakciót ösztönző nyitott kialakításnak és a kiváló minőségű készülékeknek köszönhetően ez a terület tökéletes hellyé válik a vacsora utáni hosszú és élénk beszélgetések élvezetére, miközben kedvenc ételeinek aromája betölti a hangulatot, felejthetetlen emlékeket teremtve otthonában.

Éves ingatlanadó: 325 EUR
Havi közös költség: 35 EUR

Ingatlan adatai

Irányár:230 000 EUR
Kategória:eladó
Típus:tégla lakás
Megye:Spanyolország, Alicante
Helység:Torrevieja
Emelet:3. emelet
Alapterület:85 m2
Hálók száma:3
Fürdőszobák száma:3
Erkély/terasz összmérete:7 m2
Fűtés:elektromos
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:felújított luxus
Felszereltség:bútorozott
Tenger távolsága:120 m
Szintek száma:1
Építés éve:1989
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Kapcsolat

Bosnyák Zoltán
GREALE Ingatlan

+36-20-579 3760


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van az ingatlannal kapcsolatban?
Válaszolunk!